Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά μια μωβ απόχρωση, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως το καστανό ρύζι δεν σερβίρεται, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από τα άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και θα είναι πάντα ελαφρώς τραγανό. Χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, όπως το επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς μας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. NBSP; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1498KJ / 354Kcal - 18% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,2 γρ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,8 γρ - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 72 γρ - 28%, εκ των οποίων σάκχαρα 0,7 γρ & LT; 1% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 7,7 γρ - 15% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 3,1 γρ & 0,03 γρ & lt; 1% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής
Το vegan λαρδί παρασκευάστηκε με βάση ρεβίθια και φαγόπυρο με προσθήκη μήλου και ψητού κρεμμυδιού. Είναι 100% vegan και είναι ιδανικό ως συνοδευτικό σε όλα τα είδη ψωμιού. Είναι πλούσιο σε υγιεινούς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Ο ψιλοκόπτης, γνωστός επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι πραγματικός θησαυρός υψηλής διατροφικής πρωτεΐνης. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος B, βιταμίνης C, φολικού οξέος καθώς και διαιτητικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των εντερικών κινήσεων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Στην πολέντα θα βρούμε πολλή πρωτεΐνη, η οποία είναι παρόμοια με τις πρωτεΐνες από τα όσπρια και τις φυτικές ίνες. Περιέχει εξωγενείς αμινοξέα: λυσίνη που βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου που ενισχύει την ανοσία και τρυπτοφάνη απαραίτητη για την παραγωγή σεροτονίνης.
Το φυτικό λαρδί έχει παρασκευαστεί με βάση τα ρεβίθια και το φαγόπυρο, με την προσθήκη μήλου και ψητού κρεμμυδιού. Είναι 100% φυτικό και είναι ιδανικό ως προσθήκη σε κάθε είδους ψωμί. Είναι πλούσιο σε υγιείς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Το ελικό, γνωστό επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι ένας πραγματικός θησαυρός υψηλής διατροφικής πρωτεΐνης. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών B, βιταμίνης C, φολικού οξέος, καθώς και φυτικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των κοπράνων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Στη βρώμη, θα βρούμε πολλές πρωτεΐνες, οι οποίες είναι παρόμοιες με τις πρωτεΐνες των οσπρίων και τις φυτικές ίνες.
Η vegan πάπρικα είναι ένα 100% φυτικό προϊόν βασισμένο σε λαχανικά και κεχρί. Η προσθήκη φυσικών μπαχαρικών τονίζει την ευαίσθητη γεύση της. Ιδανική για σάντουιτς, τοστ, φρέσκα ψωμάκια ή άλλο αγαπημένο ψωμί. Φυσικά μπαχαρικά, σουσάμι <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 760KJ/182kcal, υδατάνθρακες 5.1g, κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.4g, ζάχαρη 9.1g, με σάκχαρα 1.6g, πρωτεΐνη 3.6g, αλάτι 2.8g, φυτικές ίνες 0.9g <strong> Χρήση </strong> Η πάπρικα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σάντουιτς, τοστ και σε όλα τα είδη ψωμιού. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρύδου της καρύδας, η οποία πρώτα αποξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρές νιφάδες. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες: C, E, K και της ομάδας B, καθώς και σε μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, τσιπ καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα προέλευσης ζώων θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, ωστόσο αυτά που προέρχονται από την καρύδα είναι κατασκευασμένα από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να αποθηκεύονται στον οργανισμό ως λίπος. Οι νιφάδες καρύδας περιέχουν τεράστιες ποσότητες φυτικών ινών, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Θα βρούμε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν τη διατήρηση της ισορροπίας οξέος-βάσης του οργανισμού.<strong>Συστατικά:</strong> νιφάδες καρύδας <strong>Διατροφική αξία ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 2695kJ/655k
Ο πράσινος καφές είναι άβολα φασόλια, από τα οποία προκύπτει επίσης ο παραδοσιακός καφές καβουρδισμένος. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συλλογή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος, καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588kJ/381kcal - 19%RWS* λίπος 13G - 19% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.8g - 4% υδατάνθρακες 40g - 15% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 11g - 22% ίνα 30g - 0g - 0% *RWS - Αξία αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> του πράσινου καφέ, θυμηθείτε για τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου...
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Οι βιολογικοί κάσιους από την Vibio χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, φρεσκάδα και εξαιρετική γεύση. Προέρχονται από οικολογικές καλλιέργειες στο Βιετνάμ. </ Span> Οι κάσιους είναι σπόροι ενός καρπού δέντρου που ονομάζεται Δυτικός Νανοειδής ή Δυτικός Κάσιους. Είναι ξαδέλφια του μάνγκο και των φιστικιών και καλλιεργούνται στις περισσότερες χώρες της τροπικής περιοχής. Η απόκτηση κάσιους είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Οι κάσιους είναι μια πραγματική πηγή μετάλλων - μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, μαγγανίου, χαλκού, σιδήρου, σεληνίου, καλίου, ασβεστίου και βιταμινών - K1, E και βιταμινών της ομάδας B. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες της ομάδας B και μαγνήσιο, οι κάσιους έχουν θετική επίδραση, μεταξύ άλλων, στο νευρικό σύστημα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο σημαίνει ότι οι κάσιους έχουν θετική επίδραση στη διατήρηση σωστής διαχείρισης νερού και ηλεκτρολυτών και προλαμβάνουν την υπερβολική συσσώρευση νερού στο σώμα (χάρη στην οποία μειώνουν το πρήξιμο των ποδιών, των χεριών και του προσώπου, το υδάτινο κυτταρίτιδα κ.λπ.).
Ο πράσινος καφές είναι δυσάρεστοι κόκκοι κακάου, από τους οποίους παράγεται επίσης ο παραδοσιακά καβουρδισμένος καφές. Έχει μια απαλό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν εκτίθεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του βρίσκουμε, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, και χλωρογενικό οξύ, το οποίο σχετίζεται με τις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης μια πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Λίπος 13G - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8 g - 0 4% Υδατάνθρακες 40G - 15% εκ των οποίων ζάχαρη 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g - 0g - 0% *RWS - Αναφορά τροφίμων και <strong> Χρήση </strong> Πράσινος καφές, σκεφτείτε το σωστό νερό για το σωστό νερό.
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρυδιού της καρύδας, το οποίο πρώτα ξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρά κομμάτια. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες: C, E, K και ομάδα B, μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, κομμάτια καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα από ζώα θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, αλλά αυτά που προέρχονται από την καρύδα αποτελούνται από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να συσσωρεύονται στο σώμα με τη μορφή λίπους. Οι ίνες καρύδας περιέχουν τεράστιους πόρους φυτικών ινών, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Εκεί θα βρείτε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν την ισορροπία οξέος-βάσης του σώματος. <strong> Σύνθεση: </strong> Νιφάδες καρύδας & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g λιπαρά - 90% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 53g - 265% υδατάνθρακες
Ο πράσινος καφές είναι άβραστο κακάο, από το οποίο παράγεται και ο παραδοσιακός καφές. Έχει μια λεπτή ανοιχτό πράσινη απόχρωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Στη σύνθεσή του περιλαμβάνονται φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Λίπος 13g - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.8g - 4% Υδατάνθρακες 40g - 15% εκ των οποίων σάκχαρα 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g Σόδιο 0g - 0% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας <strong> Χρήση </strong> κατά την παρασκευή πράσινου καφέ, θυμηθείτε τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου 90 βαθμοί), γιατί η πλημμύρα
Ζυμαρικά από φουντούκια, έχουν παρασκευαστεί με 100% φουντούκια, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η παρουσία μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Ε στα φουντούκια με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζει την άμυνα του σώματος κατά των επιβλαβών επιδράσεων των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στα φουντούκια προστατεύει από την κακή χοληστερόλη, αποτρέποντας τις αθηροσκληρωτικές αλλαγές, κάτι που είναι σημαντικό στην πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Επιπλέον, τα φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βιταμίνης C, A, K, φολικού οξέος, καλίου, φωσφόρου και ασβεστίου. Οι ξηροί καρποί είναι πηγή υγιών λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> Ψημένα φουντούκια & NBSP; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 2900KJ / 702Kcal - 35% RWS * λιπαρά 63 g - 90%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 4,51 g - 23% υδατάνθρακες
Η πάστα από φουντούκια παρασκευάστηκε με 100% φουντούκια, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η παρουσία μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Ε στα φουντούκια με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζει την άμυνα του σώματος κατά των επιβλαβών επιδράσεων των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στα φουντούκια προστατεύει από την κακή χοληστερόλη, αποτρέποντας τις αθηροσκληρωτικές αλλαγές, κάτι που είναι σημαντικό στην πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Επιπλέον, τα φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βιταμίνη C, A, K, φολικό οξύ, κάλιο, φώσφορο και ασβέστιο. Οι ξηροί καρποί είναι πηγή υγιών λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> ψημένα φουντούκια & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 2900kJ/702kcal - 35% RWS*λίπος*λίπος*λίπος*λίπος* 63g - 90% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 4.51g - 23% υδατάνθρακες 14.9g - 6% περιλαμβανομένων των σακχάρων 3.
Νόστιμη και υγιεινή πάστα A'la Falafel, που παρασκευάζεται με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με κάρυ και τζίντζερ, που της δίνουν μια ανατολίτικη νότα. Είναι εξαιρετική ως συνοδευτικό σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. , σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, κάρυ (συμπεριλαμβανομένης της μουστάρδας), πιπέρι, αποξηραμένο τζίντζερ. <strong>Σχόλια</strong> Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και καταναλώνεται εντός 48 ωρών.
Ο βιολογικός σιρόπι αγαύης Bright είναι ένα φυσικό προϊόν από οικολογικά φυτά. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει σαρκώδη και παχιά φύλλα, που είναι διατεταγμένα σε ροζέτα και καλύπτονται με αιχμηρές ακίδες. Η ελαφριά αγαύη θα πρέπει να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση της είναι πιο ευαίσθητη από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του ελαφρού σιροπιού αγαύης είναι πιο λεπτή και ουδέτερη από τη ελαφρώς καραμελένια γεύση του σκούρου σιροπιού. Η αγαύη είναι ένα φυσικό γλυκαντικό φυτικής προέλευσης σε ημι-κρυσταλλική μορφή. Οι χορτοφάγοι το χρησιμοποιούν πρόθυμα ως υποκατάστατο του μελιού. Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέλι και ευρεία μαγειρική χρήση. 15% RWS*Λίπος: 0 g - 0% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων: 0 g - 0% Υδατάνθρακες: 71 g - 27%, περιλαμβανομένης της ζάχαρης: 69 g - 77% Ίνες: 5,8 g Βιολογικό: 0 g - 0% Αλάτι: 0,05 g - 1% *Αναφορά διατροφικής αξίας & Nbsp; <strong> Το